Miss Spinner International

2023

Jelentkezési űrlap

5. Nemzetközi Kerekesszékes Szépségverseny

Idén 5. alkalommal rendezik meg a Miss Spinner International kerekesszékes szépségversenyt. A rendezvény egyik fő célja felhívni a figyelmet a nőiességre, valamint arra, hogy a nő kerekesszékben is nő marad. Az elmúlt évek során számos híresség csatlakozott a kezdeményezéshez, az idei zsűriben többek között helyet foglal Gubik Petra színésznő, Peller Anna színésznő – műsorvezető, Szabó László a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke, Gianni Annoni televíziós műsorvezető, szakács és Balogh-Madár Emese V. kerület alpolgármester asszonya is. A Gála háziasszonya Pataki Zita televíziós műsorvezető. 
A rendezvényre határon túlról is várjuk a jelentkezőket! A verseny megvalósításában a támogatók is hatalmas segítséget nyújtanak, az idei versenyre nagyon sok segítség és felajánlás érkezett. A támogatásokat az Alapítvány a Parasportolók Jövőjéért szervezet kezeli. Ahogy a korábbi években is, a verseny főszervezője: Kazány Tibor.
A rendezvénynek a Larus Rendezvényközpont (Budapest 1124, Csörsz utca 18/b) ad otthont, 2024. február 03. szombat 17:00 órakor.
A jelentkezni a versenyre az alábbi űrlapon keresztül lehet 2023 szeptember 7.-től 2023.november 19.-ig.

A korábbi rendezvényeket rengetek támogatás és népszerűség kísérte

Jelentkezési űrlap

Az űrlapon keresztül elküldött adatokat nem tesszük közzé, csak a szervezéshez és kapcsolattartáshoz szükségesek. Kivételt képez a név és a fotó, melyet a versenyhez kapcsolódó felületeken és a sajtóban is megjelentet a szervező, amennyiben a jelentkezésérvényes.
A jelentkezési feltételek ide kattintva olvasható el.

A jelentkezés lezárult!